27/01/2015 Αποτελέσματα Τακτικών Γενικών Συνελεύσεων Τοπικών Ιατρικών Συλλόγων 2015

Ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Τοπικών Ιατρικών Συλλόγων. Μετά από ψηφοφορία, έχουν εκλεγεί οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Ιατρικών Συλλόγων, καθώς και οι  εκπρόσωποι των Τοπικών Ιατρικών Συλλόγων στο Συμβούλιο Ιατρικού Σώματος.

Με βάση τη νομοθεσία, στην Παγκύπρια Τακτική Γενική Συνέλευση, εκλέγονται άλλα 4 (τέσσερα) μέλη του Σ.Ι.Σ, 2 (δύο) από τα  οποία θα προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και 2 (δύο) από το δημόσιο τομέα. Τόσο οι ιδιώτες, όσο και οι συνάδελφοι του δημοσίου, δεν θα πρέπει να είναι μέλη του ίδιου Τοπικού Ιατρικού Συλλόγου.

Ενδελεχής ενημέρωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ θα σας αποσταλεί σύντομα ηλεκτρονικώς και ταχυδρομικώς.

Η ηγεσία του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί τους εκλεγμένους καθώς και όλους τους υποψήφιους συνάδελφους και να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες.

Προσπάθειά μας είναι μέσω δημοκρατικών και διαφανών διαδικασιών να προωθήσουμε και να διασφαλίσουμε τα δίκαια του ιατρικού κόσμου και ενωμένοι να εξασφαλίσουμε την πρόοδο και εξέλιξη του τομέα της Υγείας για το καλό του Ιατρικού επαγγέλματος και των ασθενών μας. 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Τακτικών Γενικών Συνελεύσεων των Τοπικών Ιατρικών Συλλόγων.

Διαβάστηκε 427 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 19:22
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα