Χαιρετισμός Δρ Πέτρου Αγαθαγγέλου, Προέδρου Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου

CyMA PA photo

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζω στην νέα ιστοσελίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Η ιστοσελίδα του ΠΙΣ είναι η αρχή μιας διευρυμένης και πολύπλευρης ηλεκτρονικής επικοινωνίας με καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες οι οποίες θα εξυπηρετούν το κοινό και τους ιατρούς μας.
Στη σημερινή εποχή οι αλλαγές στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και στην ίδια τη σύνθεση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο γιατρός, αλλά και γενικότερα ο πολίτης, έχουν αλλάξει άρδην. Σε αυτές τις νέες προκλήσεις προσδοκούμε ως Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος να ανταποκριθούμε προς όφελος των ιατρών μας και των ασθενών μας.

Ο γιατρός ή ο πολίτης που πλοηγείται στο ιστοχώρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου θα μπορεί να αναζητήσει γιατρούς – μέλη του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, θα μπορεί να συμπληρώνει αιτήσεις και να τις αποστέλλει ηλεκτρονικά στο Σύλλογο και να ενημερώνεται ηλεκτρονικά μέσω των ανακοινώσεων του Συλλόγου. Επιπλέον ο νέος ιστοχώρος προσφέρει τις δυνατότητες ενημέρωσης με τη βασική νομοθεσία που διέπει την άσκηση της Ιατρικής στην Κύπρο και τις ημερομηνίες διεξαγωγής συνεδρίων και σεμιναρίων.

Ο στόχος μας είναι η ταχύτατη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τους ιατρούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και στα θέματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας γενικότερα. Προσδοκούμε μέσω της ιστοσελίδας μας να προσφέρουμε άμεση και έγκυρη πληροφόρηση στα μέλη μας και σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Όραμα μας είναι όπως ο παρών ιστοχώρος του Συλλόγου να αποτελέσει το σημείο επαφής των μελών του και να σταθεί πολύτιμος βοηθός στις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω μας. Καθημερινά θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη λειτουργία του ώστε με ένα διαδραστικό τρόπο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μελών και των συμπολιτών μας. Για να γίνει αυτό κατορθωτό είναι απαραίτητη και η δική σας συμμετοχή. Με τις παρατηρήσεις, τα σχόλια αλλά και με άρθρα σας θα εμπλουτίζουμε και θα ενισχύουμε καθημερινά αυτόν τον χώρο.

Επιπλέον στοχεύουμε όπως η ιστοσελίδα του ΠΙΣ καταστεί ένα σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης και σημείο αναφοράς για τον Κύπριο πολίτη όπου θα μπορεί να ενημερωθεί για τα ιατρικά δρώμενα του τόπου μας αλλά και τις παγκόσμιες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης και του τομέα της Υγείας γενικότερα.

Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σας καλωσορίζω, λοιπόν, στην νέα Ιστοσελίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, με την ελπίδα ότι, μέσω αυτής, θα έχετε άρτια και έγκυρη πληροφόρηση για το ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων και δραστηριοτήτων μας.

Προσπάθεια μας θα είναι να είμαστε συνεχώς κοντά στα μέλη μας και στους συμπολίτες μας.

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Πρόεδρος Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου

Διαβάστηκε 10059 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 13:30
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιστορικά Στοιχεία