26/06/2013 Ογκολογικό

Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι συγκεκριμένο έντυπο το οποίο εκδίδεται από σύνδεσμο ασθενών καταφέρεται με μη δόκιμο τρόπο κατά μελών μας, εργαζομένων στο Ογκολογικό Κέντρο. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  1. Ο ΠΙΣ σέβεται την ελευθερία της έκφρασης, αλλά θεωρεί ότι αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από υπευθυνότητα και να στοχεύει πάντοτε στην έγκυρη και σωστή ενημέρωση των πολιτών. Θεωρούμε ότι γενικές, αόριστες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες εναντίον ιατρών - μελών μας, οι οποίοι εργάζονται στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτηρίου και γενικότερα στη σωστή εξυπηρέτηση των ογκολογικών ασθενών.
     
  2. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον της κυπριακής κοινωνίας και των ασθενών, παρακαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να ανοίξουν κανάλια επικοινωνίας και δημοκρατικού διαλόγου, με στόχο την απάμβλυνση ή και επίλυση των οποιωνδήποτε προβλημάτων υπάρχουν.
     
  3. Θεωρούμε ότι οι άγονες αντιπαραθέσεις όχι μόνο δεν ωφελούν αλλά αντιθέτως βλάπτουν γενικά και ειδικά στον ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της υγείας , με τα γνωστά πολλαπλά και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Διαβάστηκε 327 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:41
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα