26/01/2013 Πρώτη Συνεδρία Σ.Ι.Σ 2013

Η πρώτη συνεδρία για του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος για το 2013 έγινε στα γραφεία του ΠΙΣ την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013. Μετά  από ένα σύντομο απολογισμό του 2012 τέθηκαν οι στόχοι για το 2013. Μεταξύ άλλων οι στόχοι του ΠΙΣ για το νέο έτος είναι η συνέχιση των προσπαθειών μέχρι την της εφαρμογή του ΓεΣΥ, η διατήρηση και αναβάθμιση των κεκτημένων του ιατρικού κόσμου, ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Συλλόγου μέσω της ψηφιοποίησης και μηχανοποίησης των αρχείων και η δημιουργία ηλεκτρονικών database, η συμμετοχή στην ευρωπαϊκή οδηγία για την διασυνοριακή περίθαλψη και η ενδυνάμωση της συνεργασίας με τους υπόλοιπους φορείς επαγγελματιών υγείας.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έγινε μια εκτεταμένη ανασκόπηση των αποτελεσμάτων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για το ΓεΣΥ και αντηλλάγησαν απόψεις για την αντιμετώπιση των δυσμενών αποτελεσμάτων της οικονομικής κρίσης, σε σχέση πάντα με την εφαρμογή του ΓεΣΥ.
   
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έγινε και το καθιερωμένο κόψιμο της  βασιλόπιτας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Σ.Ι.Σ εύχονται σε όλο τον ιατρικό κόσμο και στους ασθενείς καλή χρονιά, υγεία,  και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Διαβάστηκε 576 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:34
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα