26/01/2013 Παρουσιάσεις του Ιατρικού Επαγγέλματος στα Λύκεια της Κύπρου στο πλαίσιο του σωστού επαγγελματικού προγραμματισμού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις του ιατρικού επαγγέλματος σε μαθητές της Α΄ Λυκείου, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία της επιλογής του επαγγέλματός τους.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων εκ μέρους ιατρών μελών του ΣΙΣ, έγινε ενημέρωση  στους μαθητές για το ιατρικό επάγγελμα γενικά, για τις συνθήκες εργασίας, τις σπουδές της ιατρικής, τα επαγγελματικά δικαιώματα και φυσικά τις υποχρεώσεις του ιατρού, κυρίως έναντι των ασθενών και αναφέρθηκαν με στοιχεία και δεδομένα σε διάφορες ειδικότητες, υποειδικότητες  και εξειδικεύσεις.

Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και  οι μαθητές ήταν πολύ ενεργοί και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον.

Το συντονισμό της όλης προσπάθειας ανέλαβε ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Δρ. Γεώργιος Ποταμίτης, ο οποίος σε συνεργασία με άλλα μέλη του ΠΙΣ και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, κατήρτισαν και ανέλυσαν στους μαθητές ολοκληρωμένες ενημερωτικές παρουσιάσεις.

Τέλος η ηγεσία του ΠΙΣ θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους ιατρούς που συμμετείχαν στην εν λόγω δραστηριότητα.

Διαβάστηκε 512 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:33
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα