06/09/2012 Ογκολογικό

Περιήλθε στην αντίληψη μας ότι στο τεύχος του Σεπτεμβρίου 2012 του Περιοδικού «ΜΑΖΙ», το οποίο εκδίδεται από τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών του Γ.Ν.Λευκωσίας (ΕΛ.Α.ΖΩ), υπάρχουν αναφορές κατά μελών μας. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  1. Ο ΠΙΣ σέβεται την ελευθερία της έκφραση, αλλά θεωρεί ότι αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται με υπευθυνότητα και να στοχεύει πάντοτε στην έγκυρη και σωστή ενημέρωση των πολιτών. Θεωρούμε ότι γενικές, αόριστες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες εναντίον ιατρών μας, οι οποίοι εργάζονται σε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του και γενικότερα στην σωστή εξυπηρέτηση των ογκολογικών ασθενών.
     
  2. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον της κυπριακής κοινωνίας και των ασθενών, παρακαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να ανοίξουν κανάλια επικοινωνίας και δημοκρατικού διαλόγου, με στόχο την απάμβλυση ή και επίλυση των οποιωνδήποτε προβλημάτων υπάρχουν.
     
  3. Θεωρούμε ότι οι άγονες αντιπαραθέσεις όχι μόνο δεν ωφελούν αλλά αντιθέτως βλάπτουν γενικά και ειδικά στον ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της υγείας , με τα γνωστά πολλαπλά και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Διαβάστηκε 349 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:27
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα