30/07/2012 Εποπτική Επιτροπή Ταμείου Σύνταξη Ιατρών και Οδοντιάτρων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρόσφατη συνεδρία της Εποπτικής Επιτροπής του Ταμείου Σύνταξης Ιατρών και Οδοντιάτρων (ΤΣΙΟ) στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ του σώματος και του Διοικητικού Συμβουλίου του ταμείου. Στην συνάντηση εκτός από τα μέλη της Εποπτικής Επιτροπής του ΤΣΙΟ, προσκαλέστηκαν και παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΣΙΟ Δρ. Αχιλλέας Περδίος, και ο διευθυντής του ταμείου κύριος Μαρίνος Θεοδοσίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια ανασκόπηση και ανάλυση των νέων δεδομένων που επικρατούν στην κυπριακή, ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία  και ανταλλάχτηκαν ιδέες για την υιοθέτηση νέων πρακτικών που θα μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα του ταμείου και θα ελαχιστοποιήσουν τους επενδυτικούς κινδύνους που ελλοχεύουν στην σημερινή ρευστή παγκόσμια αγορά.

Η συνάντηση έλιξε με την δέσμευση των παρευρισκομένων ότι τα δύο σώματα,  Διοικητικό Συμβούλιο και Εποπτική Επιτροπή του ΤΣΙΟ, θα βρίσκονται σε συνεχή και άμεση επαφή με στόχο την στενότερη και εντατικότερη παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

 

Διαβάστηκε 324 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:27
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 24/07/2012 Συνάντηση ΠΙΣ. ΠΟΣ. ΙΣΚ. ΟΣΚ. 06/09/2012 Ογκολογικό »