08/02/2012 Συνάντηση με Ειδικευομένους Ιατρούς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής με το Διοικητικό Συμβούλιο των Ειδικευομένων Ιατρών η οποία διεξάχθηκε πρόσφατα στα γραφεία του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δρ. Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε ότι ο ΠΙΣ θα στηρίξει τους ειδικευόμενους ιατρούς με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει και θα σταθεί συνοδοιπόρος στα αιτήματα τους που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ακαδημαϊκής και πρακτικής τους εκπαίδευσης. Πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία των αιτημάτων των ειδικευόμενων ιατρών, και ειδικότερα αυτά που αφορούν την εκπαίδευση και κατάρτιση των ιατρών, έχουν μια ευρύτερη κοινωνική χροιά και είναι προς το συμφέρων της κυπριακής κοινωνίας και των ασθενών.

Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη μεταξύ τους ενδυνάμωση της συνεργασίας και η Εκτελεστική Επιτροπή έθεσε στη διάθεση των ειδικευομένων ιατρών τις γραφειακές υποδομές του Συλλόγου.

Διαβάστηκε 474 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:02