03/02/2012 Συνάντηση με Εκτελεστικής Επιτροπής με ΟΑΥ

Σε ένα φιλικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και της νέας Διεύθυνσης του ΟΑΥ την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο νέος Πρόεδρος του  Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας  κύριος Βάσος Σιαρλής, εξέφρασε την πρόθεση του να αρχίσει ένα καινούργιο γύρο επαφών με τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να καταστεί δυνατόν η όσο το δυνατόν συντομότερη εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ανέφερε ο Ιατρικός κόσμος πάντα υποστήριζε τις προσπάθειες για την δημιουργία ενός δίκαιου Γενικού Σχεδίου Υγείας, προσθέτοντας ότι ο Σύλλογος στηρίζει την όλη προσπάθεια του νέου Προέδρου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Παράλληλα, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος εξέφρασαν την ευχή όπως οι προσπάθειες του κύριου Σιαρλή αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η δημιουργία ενός λειτουργικού ΓεΣΥ είναι άμεση υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων προς την κυπριακή κοινωνία και τις νέες γενιές που θα ακολουθήσουν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση και από τις δύο πλευρές για δημιουργία ακόμη στενότερης συνεργασίας ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή του ΓεΣΥ.   

Διαβάστηκε 478 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:01
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα