ΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΘΛΙΨΗ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗ

dr pol

Βαθύτατη θλίψη σε ολόκληρο τον ιατρικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δρ. Ανδρέα Πολυνείκη, ο οποίος ακούραστος και συνεπής αφιέρωσε τη ζωή του προσφέροντας τόσο στην ιατρική επιστήμη όσο και στους ασθενείς του μέχρι και την τελευταία του στιγμή.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) και ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκωσίας – Κερύνειας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», χάνουν ένα πολύτιμο συνεργάτη, ένα επιστήθιο φίλο που υπηρέτησε την ιατρική και πάλεψε για τα δίκαια του ιατρικού κόσμου από πολλά πόστα και για δεκαετίες ολόκληρες διατηρώντας πάντοτε την ευγένεια, την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο του.

Το Συμβούλιο Ιατρικού Σώματος του ΠΙΣ και το ΔΣ του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, τονίζοντας ότι οι φωτεινές αναμνήσεις ενός ανθρώπου, όπως ο Ανδρέας, που έζησε με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του πολύτιμο έργο, είναι πάντα ισχυρότερες από τον θάνατο.

Αιωνία η μνήμη του.

• Η κηδεία του Δρ Ανδρέα Πολυνείκη θα τελεσθεί την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2024 και ώρα 16:00 από την Εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Κάτω Δευτερά. Στη κηδεία θα προΐσταται ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής κ.κ. Ησαΐας.