ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ COVID-19

frederic

Η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τη νόσο COVID-19 είναι το θέμα διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώνει το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Frederick στις 17 Φεβρουαρίου 17:00 μ.μ.

Ζητήματα όπως τα είδη των εμβολίων που έχουν εγκριθεί, η αποτελεσματικότητα τους, πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και αντενδείξεις σε ομάδες του πληθυσμού, θα τεθούν επί τάπητος από τον Δρ Γεώργιο Παπαζήση, Αναπληρωτή Καθηγητή Φαρμακολογίας και Κλινικής Φαρμακολογίας του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, θα συζητηθούν, με σκοπό να διασαφηνιστούν με απλό και κατανοητό τρόπο, ζητήματα αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης και παραπληροφόρησης, σχετικά με τους εμβολιασμούς και τη νόσο COVID-19 εν γένει, καθώς και οι ψυχικές επιπτώσεις της πανδημίας σε ευπαθείς ομάδες, τον γενικό πληθυσμό και τους επαγγελματίες Υγείας.

Η διαδικτυακή συζήτηση απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, άλλους επαγγελματίες υγείας και στο ενδιαφερόμενο κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 μέσω Zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στη συζήτηση με εγγραφή στον σύνδεσμο: https://frederick.zoom.us/webinar/register/3216128583350/WN_Q7BWP5ZFQp-Bmq4XoYf1Cw 

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf

Διαβάστηκε 466 φορές
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα