03/12/2012 St George University

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα η σειρά των παρουσιάσεων από τους 3 βασικούς υποψήφιους για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τίτλο ‘Τι θα πράξω στον Τομέα της Υγείας’ που οργανώθηκε από την Ιατρική Σχολή του St George’s University of London στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι κύριοι Αναστασιάδης, Λιλλήκας και Μαλάς ανέπτυξαν ξεχωριστά σε 3 διαδοχικές Πέμπτες του Νοεμβρίου τα σχέδια και το όραμα τους για τον Τομέα της Υγείας μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο το οποίο αποτελείτο κυρίως από γιατρούς, επιστήμονες και ακαδημαϊκούς.

Αυτή η πρωτοβουλία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αγκαλιάστηκε θερμά από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο. Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Δρ. Δημητρίου, παρευρέθηκε και στις 3 παρουσιάσεις τις οποίες χαιρέτισε ευχαριστώντας την Ιατρική Σχολή για την πρωτοβουλία της και τονίζοντας ότι τέτοιου είδους επιστημονικές και κοινωνικές παρεμβάσεις είναι αναγκαίες κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής περιόδου. Με αυτό τον τρόπο συνέχισε οι υποψήφιοι για την προεδρία αναγκάζονται να σχεδιάσουν, να παρουσιάσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις και το όραμα τους για συγκεκριμένα θέματα και να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Οι 3 υποψήφιοι ανέπτυξαν ενδιαφέρουσες θέσεις και υποσχέθηκαν καινοτόμες διαδικασίες σε ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της στελέχωσης, της διοίκησης των νοσοκομείων κ.α. Όπως αναμενόταν και οι 3 υποψήφιοι επικέντρωσαν αρκετόν από το χρόνο τους στο ΓΕΣΥ. Περίγραμμα των θέσεων και των 3 υποψηφίων για τον Τομέα της Υγείας θα αναρτηθεί την ερχόμενη βδομάδα στην ιστοσελίδα της Ιατρικής Σχολής του St George’s στη διεύθυνση www.nicosia.sgul.ac.cy

Διαβάστηκε 358 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:30
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα