ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

αντικαρκινικοσ

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου ζητά  Συνεργάτη Γιατρό στην επαρχία Λευκωσίας, για ενίσχυση της ομάδας των Επαγγελματιών Υγείας, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών του. Ο Συνεργάτης Γιατρός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους ασθενείς του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και στους ασθενείς της Υπηρεσίας Κατ’ Οίκον Φροντίδας. Επίσης για ορισμένες μέρες του μήνα θα εφημερεύει (on call).

Οι  υποψήφιοι θα πρέπει να είναι  κάτοχοι   πτυχίου ιατρικής  (με προτίμηση σε ειδικότητα Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής), να είναι  εγγεγραμμένοι στο μητρώο Ιατρών Κύπρου του Υπουργείου Υγείας και  Μέλη του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.   Προηγούμενη  εμπειρία με καρκινοπαθείς  θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους ταχυδρομικώς, Τ.Θ. 25296, 1308 Λευκωσία ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, 2018.

Διαβάστηκε 874 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 17:03
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα