ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΡ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ

 

Με την ευκαιρία των φετινών εορτών για το Πάσχα, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους υγεία και να εκφράσω αισθήματα περηφάνειας για όλους τους γιατρούς της Κύπρου,  για όλα τα μέλη μας, τα οποία καθημερινά προασπίζονται την ανθρώπινη ζωή. Τα μέλη μας που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει σκληρές δοκιμασίες και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας με ψυχικό σθένος και υπέρβαση, την έκρυθμη κατάσταση που επέφερε η πανδημία αλλά και τις προκλήσεις από τα πρώτα χρόνια εφαρμογής του συστήματος υγείας.

 

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει, χωρίς καμία διάκριση τα μέλη της ιατρικής κοινότητας της Κύπρου, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

 

Με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την επιστήμη, προσφέρουμε ως θεσμός, στήριξη στα μέλη μας και θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με ζήλο και εποικοδομητικό τρόπο για την διασφάλιση του επιπέδου της ιατρικής επιστήμης στην Κύπρο αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

 

Ο ιατρός προάγει το σεβασμό του μέσα από την επιστημονική του αξιοπρέπεια, αξιοποιώντας τις υποδομές που χρειάζονται για να μπορέσει να ασκεί απρόσκοπτα το λειτούργημα του, εντός και εκτός συστήματος υγείας.

 

Σας εύχομαι παντοτινή υγεία και η κάθε μέρα σας να είναι αναστάσιμη μέρα για όλους.

Καλό Πάσχα!

Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου

21 Απριλίου 2022

 

 

Διαβάστηκε 315 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 15:36
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα