Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για Ιατρικές και Ψυχολογικές Προεκτάσεις των Παιδιατρικών Εμβολιασμών

vaccination little girl doctors officekids 260nw 1817977970ερευνα 1

Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο «Παιδιατρικοί Εμβολιασμοί: Ιατρικές και Ψυχολογικές Προεκτάσεις», διοργανώνουν η Ερευνητική Ομάδα SAFEST και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) , το Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα τελευταία ερευνητικά ευρήματα σχετικά με τους παιδιατρικούς εμβολιασμούς. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά και ο σύνδεσμος θα είναι διαθέσιμος σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα πραγματοποιήσει δωρεάν εγγραφή.

Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια μιας νέας και πρωτοποριακής πειραματικής έρευνας με τίτλο: «Κοινωνική μετάδοση αντιλήψεων για τους παιδιατρικούς εμβολιασμούς ανάμεσα σε δίκτυα γονέων» που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στόχος της έρευνας είναι να μελετήσει πειραματικά την μετάδοση πεποιθήσεων απέναντι στους παιδιατρικούς εμβολιασμούς σε κοινότητες γονέων.

Χρησιμοποιώντας τέσσερις διαφορετικές ομάδες γονέων, στις οποίες θα δοθεί διαφορετική παρέμβαση, θα εξεταστεί ο βαθμός που η κάθε ομάδα μπορεί να μεταδώσει πιο αποτελεσματικά και γρήγορα συγκεκριμένα μηνύματα για τα παιδιατρικά εμβόλια σε άλλους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα, https://www.facebook.com/events/634244674260757/

pdfΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_-_ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ_-_ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.pdf

Διαβάστηκε 567 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 11:42