ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ

 

epochiki gripi

Εκ μέρους της Πνευμονολογικής Εταιρείας Κύπρου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι ως ιδιώτες πνευμονολόγοι εντός και εκτός ΓΕΣΥ δηλώνουμε την ετοιμότητά μας να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε οποιεσδήποτε ανάγκες υπάρχουν στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Κάτι που έχουμε πράξει ξανά, στην πρώτη φάση της πανδημίας, έτσι και τώρα με υψηλό αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε για ακόμη μια φορά.

Πάνω και πρώτα από όλα είναι το καθήκον και η ιερή αποστολή να είμαστε παρόντες και να προσφερουμε στους ασθενείς που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

H Πνευμονολογική Εταιρεία Κύπρου και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος έχουν διαμορφώσει έναν επιτελικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του Covid-19, για τη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη εκεί και όπου ενδείκνυται.

Ως εκ τούτου η Πνευμονολογική Εταιρεία Κύπρου βρίσκεται σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας, για τον όσο καλύτερο δυνατό συντονισμό με στόχο της διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό η κοινωνία των πολιτών να πειθαρχήσει στα μέτρα με τρόπο που θα ενισχυθεί η προσπάθεια μας, να διαφυλάξουμε όλοι μαζί τη δημόσια υγεία.

Προεδρος ΠΕΚ

Dr.Michael Rovanias

13 Νοεμβρίου 2020

Διαβάστηκε 481 φορές
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα