Έρευνα για τις γνώσεις και τη στάση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας σχετικά με τα αντιβιοτικά και την αντοχή των μικροβίων στα αντιβιοτικά - EL

Έρευνα για τις γνώσεις και τη στάση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας σχετικά με τα αντιβιοτικά και την αντοχή των μικροβίων στα αντιβιοτικά    
  Αξιότιμοι συμμετέχοντες,

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω έρευνα για τις γνώσεις και τη στάση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας σχετικά με τα αντιβιοτικά και την αντοχή των μικροβίων στα αντιβιοτικά, η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Οι παλαιότερες μελέτες, οι οποίες απευθύνονταν κυρίως στο ευρύ κοινό και σε φοιτητές Ιατρικής, υπέδειξαν ένα κενό όσον αφορά στην κατανόηση των συγκεκριμένων θεμάτων από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τους φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. 

Το ECDC και η Public Health England (στην οποία ανατέθηκε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την έρευνα) αναζητούν απαντήσεις από εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, όπως γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς και διοικητές νοσοκομείων καθώς και κλινικούς επιστήμονες, φυσιοθεραπευτές, βοηθούς νοσηλευτών, οδοντοτεχνίτες, τεχνολόγους φαρμάκων, ομάδες δραστηριοποιούμενες στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας.

Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να συμπληρώσετε την έρευνα έως τις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Εκτιμούμε ότι δε θα χρειαστείτε περισσότερα από 5 έως 10 λεπτά. Οι περισσότερες ερωτήσεις που περιέχονται στην έρευνα είναι πολλαπλών επιλογών. Οι κόκκινοι αστερίσκοι (*) υποδεικνύουν τις ερωτήσεις που πρέπει υποχρεωτικά να απαντήσετε, για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα της έρευνας.

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε το σύνδεσμο της έρευνας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους (και σε φοιτητές επαγγελμάτων υγείας).

Αν έχετε απορίες σχετικά με την έρευνα ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά τη συμπλήρωσή της, επικοινωνήστε με τη Δρ Diane Ashiru-Oredope (επικεφαλής έργου) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 
 
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ. 

https://surveys.phe.org.uk/TakeSurvey.aspx?SurveyID=96KJ4n41H#

 
Διαβάστηκε 1242 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 22:36
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα