ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

From 15.10.2016 3:00 am until 15.10.2016 1:32 pm
Posted by Super User
Categories: ΗΜΕΡΙΔΑ
Hits: 757

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Διαβητολογίας Κύπρου έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω στην Επιστημονική Ημερίδα που θα λάβει μέρος στην Λάρνακα στις 15 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Sun Hall.

Η Επιστημονική αυτή Ημερίδα συνδιοργανώνεται με την φιλική προς εμάς Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΔΕΒΕ) που σκοπό έχει την ενημέρωση στις νεότερες εξελίξεις που αφορούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Τα θέματα θα αναπτύξουν διακεκριμμένοι ομιλητές από την Ελλάδα οι οποίοι με την παρουσία τους θα αναβαθμίσουν το επίπεδο της Ημερίδας και θα βοηθήσουν τον κλινικό ιατρό να ενημερωθεί για τις νεότερες εξελίξεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρνακας ‹‹ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ›› που έθεσε υπό την αιγίδα του αυτή την Επιστημονική Ημερίδα.Επίσης ευχαριστώ όλους τους εκλεκτούς ομιλητές και τα προεδρεία που αποδέκτηκαν την πρόσκληση συμμετοχής καθώς και όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην οργάνωση της Ημερίδας και τους χορηγούς μας τις Φαρμακευτικές Εταιρείες.

Η παρουσία όλων εσάς είναι σημαντική για την επιτυχία αυτής της Επιστημονικής Ημερίδας και ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας.

 

Μετά τιμής

Δρ. Ευριπίδου Πολύκαρπος

Πρόεδρος Εταιρείας Διαβητολογίας Κύπρου