Φόρουμ Υγείας για παρουσίαση της μελέτης του ΠΙΣ για το ΓεΣΥ

From 15.03.2017 12:00 pm until 15.03.2017 2:30 pm
Posted by Super User
Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Hits: 774

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φόρουμ Υγείας για παρουσίαση της μελέτης του ΠΙΣ για το ΓεΣΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος έχει την τιμή να προσκαλέσει όλα τα μέλη του στο Φόρουμ Υγείας που διοργανώνει για παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης, που διενέργησε για λογαριασμό του η εταιρεία Deloitte, σχετικά με το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

Ο ΠΙΣ αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της εφαρμογής άμεσων μέτρων αντιμετώπισης των σοβαρών και χρονιζόντων προβλημάτων του τομέα της υγείας θα καταθέσει, βάση της μελέτης αυτής, ουσιαστικές εισηγήσεις με στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες για εφαρμογή εφικτών και ρεαλιστικών μεταρρυθμίσεων οι οποίες θα οδηγούν στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του τομέα της Υγείας και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των Κύπριων ασθενών.

Επίσης στο Φόρουμ Υγείας θα παρευρεθεί ο καθηγητής Φώτης Πατσουράκος, ο οποίος θα μιλήσει για τις προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας και ιδιαίτερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα από επιδημιολογικής και οικονομικής πλευράς.

Το Φόρουμ Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 15/03/2017 στις 12:00 μ.

 Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοσιογραφικής Εστίας

(Λεωφόρος ΡΙΚ 12 - 2120 Αγλαντζιά, τηλ.: 22446090)

Στο Φόρουμ Υγείας προσκλήθηκαν και θα παρευρεθούν όλοι οι συμβαλλόμενοι φορείς, για αυτό και θεωρούμε την παρουσία των μελών του ΠΙΣ εποικοδομητική.