12o ΚΟΙΝΟ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

From 25.03.2017 12:00 am until 26.03.2017 7:00 pm
Posted by Super User
Categories: ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Hits: 1482

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, σας προσκαλούμε στο 12ο Κοινό Κύπρο-Ελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία στις 25-26 Μαρτίου 2017.

Η αναντίλεκτη ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στις νεότερες εξελίξεις της καρδιολογίας καθιέρωσε ως θεσμό πλέον, την ετήσια διεξαγωγή του Κύπρο-Ελλαδικού Καρδιολογικού Συνεδρίου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλαδιτών και Κυπρίων ομιλητών, εγνωσμένου κύρους και επιστημονικής αξίας.

Με την προσοχή στραμμένη στη σημαντικότατη πρόοδο που επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της καρδιολογίας, θεωρείται δεδομένη η σε βάθος συζήτηση θεμάτων που άπτονται των εξελίξεων στη στεφανιαία νόσο, στην καρδιακή ανεπάρκεια, στις αρρυθμίες, στις βαλβιδοπάθειες, καθώς και σε πολλά άλλα επίκαιρα θέματα. Με τις σκέψεις αυτές προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας.

Η Κύπρος και ειδικότερα η Λευκωσία σας καλωσορίζουν και υπόσχονται μια πολύ ζεστή κυπριακή φιλοξενία.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δρ. Γιώργος Μ. Γεωργίου - Πρόεδρος ΚΕΚ

Δρ. Κωνσταντίνος Τσιούφης  - Πρόεδρος ΕΚΕ