14ο Διεθνές Συνέδριο Νευρολογίας Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου

From 12.11.2016 until 13.11.2016
Categories: ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Hits: 850

14ο Διεθνές Συνέδριο Νευρολογίας Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου

 

Αγαπητοί φίλοι και σύνεδροι, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Εταιρείας μας.

Το φετινό συνέδριο τιμά τη μνήμη του πρώτου Προέδρου και εκ των ιδρυτών της Νευρολογικής Εταιρείας Δρ Χριστοδούλου Μέση, ο οποίος απεβίωσε πριν μερικές βδομάδες.

Η Νευρολογία εχει τα τελευταία χρόνια δει τεράστια ανάπτυξη στην αντιμετώπιση πολλών παθήσεων με καινούργιες και καινοτόμες θεραπείες. Τρανό παράδειγμα είναι η αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Το φετινό συνέδριο λοιπόν έχει σαν θεματολογία του τις Τελευταίες Εξελίξεις στη Φαρμακοθεραπεία σημαντικών Νευρολογικών Παθήσεων όπως την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, τη Νόσο του Πάρκινσον, τις Ημικρανίες, την Επιληψια και τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια. Με προσκεκλημένους ομιλητές με Διεθνές επιστημονικό κύρος, το Συνέδριο στοχεύει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αλλά και τροφή για συζήτηση.

Το Συνέδριο μας δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ευγενή υποστηρίξη των Χορηγών μας τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ευχή μου είναι ότι το Συνέδριο αυτό θα είναι χρήσιμο για σας τόσο από πλευράς της Συνεχιζόμενης σας Εκπαίδευσης όσο επίσης και στην καθημερινή κλινική σας πράξη.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Κώστας Μιχαηλίδης
Πρόεδρος Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου