ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣ, ΔΡ ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΔΡ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ 2022

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

 

Σε κάθε εορταστική περίοδο, ιδιαίτερα αυτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι σκέψεις μας είναι πρωτίστως στους ασθενείς μας που νοσούν και σε όλους εκείνους τους συναδέλφους που εργάζονται μακριά από τις οικογένειες τους.

Στις δύσκολες στιγμές για την υγεία του ο άνθρωπος αναζητά τη συμπαράσταση, την κατανόηση και την ελπίδα.

Οι γιατροί μας, καλούνται πολλές φορές να υιοθετήσουν πολλαπλούς ρόλους που κατά τη διάρκεια των εορτών αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και τα συναισθήματα είναι εντονότερα

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και στο κατώφλι της νέας χρονιάς, ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος στέλνει το μήνυμα τόσο στα μέλη του όσο και ευρύτερα στην κοινωνία, ότι θα αγωνίζεται καθημερινά με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την προάσπιση της ιατρικής αξιοπρέπειας και τη διασφάλιση της άρτιας και ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας για όλους.

Ιδιαίτερα προς όλα τα μέλη του ΠΙΣ, εκφράζω αισθήματα περηφάνειας, σεβασμού και ευγνωμοσύνης για το έργο που επιτελούν καθημερινά στα νοσοκομεία και τα ιατρεία τους.  

Σας διαβεβαιώ ότι ο Σύλλογος βρίσκεται στο πλευρό σας, ισότιμα, χωρίς καμία διάκριση μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και ανεξαρτήτως του κλάδου, της ειδικότητας ή του εργασιακού σας καθεστώτος.

Ταυτόχρονα εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να θωρακίσουμε τον τομέα της ιατρικής στην Κύπρο, προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίζει τις υγειονομικές προκλήσεις αποτελεσματικά.

Εύχομαι σε όλες και όλους, Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά με υγεία, ασφάλεια, ευημερία, επιτυχίες και οικογενειακή θαλπωρή.

Δεκέμβριος 2022

 

Διαβάστηκε 236 φορές
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα