27/01/2012 Συνεδρίες ΣΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι δύο τελευταίες συνεδρίες του παρόντος Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος στις 6 Δεκεμβρίου και 7 Φεβρουαρίου του 2012. Κατά την  πρώτη συνεδρία του 2012 έγινε και η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας στην οποία τυχερός της χρονιάς ήταν ο Δρ. Χρυσόστομος Κλώνης.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίας του ΣΙΣ ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, Δρ. Ανδρέας Δημητρίου, εξέφρασε ευχαριστίες προς τα μέλη του Σώματος για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν προσθέτοντας ότι έχουν γίνει πάρα πολλά κατά την διάρκεια του υφιστάμενου ΣΙΣ, ωστόσο υπάρχει ανάγκη για την επίτευξη ακόμα περισσοτέρων ώστε να διασφαλιστεί η συνεχής αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών και η ευημερία του ιατρικού κόσμου.

Ο Δρ. Δημητρίου πρόσθεσε ότι το υφιστάμενο ΣΙΣ έχει τροχοδρομήσει αρκετές δράσεις που θα υλοποιηθούν κατά τη θητεία του επόμενου Συμβουλίου. Οι δράσεις αυτές έχουν ως στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΠΙΣ προς τα μέλη του και την ενίσχυση του στάτους του Συλλόγου τόσο στον κυπριακό χώρο όσο και στον ευρωπαϊκό. Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύο πανευρωπαϊκά συνέδρια των κορυφαίων ιατρικών οργανισμών του ευρωπαϊκού χώρου, UEMS και CPME, που για πρώτη φορά θα γίνουν στην Κύπρο καθώς και την Ομαδική Νοσοκομειακή Ασφάλιση Ιατρών που στόχο έχει τη διασφάλιση του καλύτερου ιατροφαρμακευτικού ασφαλιστικού σχεδίου προς τα μέλη του ΠΙΣ στη χαμηλότερη τιμή.  Κλείνοντας ο Πρόεδρος ευχήθηκε ότι καλύτερο για το μέλλον στα μέλη του ΣΙΣ.

Διαβάστηκε 528 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 11:00
Print Friendly, PDF & Email

Πολυμέσα